Droša pamācība, kā perfekti pagatavot olas – lai arī kādām – mīkstām, vidējām vai cieti vārītām – tu dotu priekšroku.
Gandrīz ikvienam garšo vārītas olas – bet var būt pinķerīgi izvārīt tās tieši tā, kā vēlies. Lai panāktu vēlamo, var izmantot dažus “knifus”, kā, piemēram, olu ielikšana ūdenī tikai tad, kad tas vārās. Vai arī taimera uzstādīšana, lai tās būtu tieši tik cietas vai mīkstas, cik vēlies.
Lasi arī: Vārot olas, viņa ūdenim piespieda citronu – tagad tu tā darīsi vienmēr!
Vārīta ola ir viena no visvieglāk pagatavojamajām lietām, bet ir nepieciešamas nelielas praktiskas iemaņas, lai tu tās spētu pagatavot tieši tādas, kā vēlies. Tomēr, tiklīdz būsi apguvis pareizo tehniku, spēsi vienmēr pagatavot ideālo brokastu olu. Viss slēpjas maģiskajā laika un temperatūras kombinācijā.
Šķir nākamo lapu un izlasi, kā pareizi pagatavot olu, pirms gatavot brokastis: